Κωνσταντίνος Τζίκας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό « Επανεκκίνηση Τώρα » του Δημήτρη Παπαστεργίου

Ο γνωστός Τρικαλινός πολιτικός μηχανικός Κώστας Τζίκας είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που στελεχώνουν τον συνδυασμό του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση τώρα Vol. 2».

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974, με καταγωγή από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο.

Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Τρικάλων. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι σπουδές του ολοκληρώθηκαν με μεταπτυχιακό στο Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Έργων του Kingston University.

Eργάστηκε ως εργοταξιάρχης μηχανικός στην κατασκευή δημόσιων έργων και στον έλεγχο αναπτυξιακών προγραμμάτων ως στέλεχος  της Μονάδας Οργάνωσης Διαχείρισης του Υπουργείου Οικονομίας. Από το 2008 διατηρεί τεχνικό γραφείο στην πόλη μας ασχολούμενος με τη μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων στην Αθήνα και τα Τρίκαλα.

Έχει αναπτύξει δράση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), είναι μέλος του πίνακα Πραγματογνωμόνων και του μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών. Συμμετείχε στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας το 2016 με το συνδυασμό της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών.

Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.

Κατέρχεται στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό Επανεκκίνηση Τώρα του Δημήτρη Παπαστεργίου, με την πεποίθηση ότι το μέλλον του τόπου μας είναι η συνισταμένη της προσπάθειας του καθένα μας ξεχωριστά.

 

Κωνσταντίνος Τζίκας

Πολιτικός Μηχανικός, MSc

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

Με το συνδυασμό Επανεκκίνηση Τώρα του Δημήτρη Παπαστεργίου