Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου: Το ΚΙΝΑΛ αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη αντιπολιτευτική δύναμη

Για τα εθνικά θέματα, για την κρίση της επιχειρηματικότητας από την πανδημία, αλλά και για τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση που παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας και υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής Κων/νος Παπαευθυμίου.

Για την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου από την πολιτεία στην δύσκολη αυτή συγκυρία, έκανε λόγο ο Κων/νος Παπαευθυμίου λόγω και της ιδιότητας του, κλάδοι οι οποίοι διαχρονικά πάντα ήταν στο περιθώριο του ενδιαφέροντος απ’ όλες τις κυβερνήσεις. «Οι μισές και παραπάνω επιχειρήσεις έχουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης εν μέσω της πανδημίας, γι’ αυτό θα πρέπει επιτέλους η πολιτεία να σκύψει πάνω στα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης, ώστε να μπορέσει να γλυτώσει το λουκέτο», τόνισε ο κ. Παπαευθυμίου.

Ασχολίαστο δεν άφησε και το μείζον ζήτημα των εθνικών σχέσεων, υπογραμμίζοντας πως είναι ένα καυτό θέμα για την Ελλάδα, εξαιτίας των συνεχών Τουρκικών προκλήσεων σε Αιγαίο και Έβρο, με την ανοχή των ευρωπαϊκών δυνάμεων, ενώ χαρακτήρισε τον Ερντογάν ως ένα παρανοϊκό και αδίστακτο ηγέτη που δυναμιτίζει το διαρκώς το κλίμα επιδιώκοντας την ένταση με την ελληνική πλευρά προς όφελος των επεκτατικών του επιδιώξεων.

Ο υποψήφιος Βουλευτής χαρακτήρισε το κόμμα του το Κίνημα Αλλαγής, ως τη μόνη υπεύθυνη και αξιόπιστη αντιπολιτευτική δύναμη στη χώρα,  δεν αρνήθηκε βέβαια ότι έγιναν και λάθη και παραλείψεις στην άσκηση εξουσίας, σε καμία όμως περίπτωση το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε δεν ήταν σε τέτοιο μεγάλο βαθμό. Τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του κινήματος, λέγοντας πως σύντομα θα ξαναπάρει την ηγετική θέση που του αξίζει, στον χώρο της κεντροαριστεράς.