Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου: Το ΚΙΝ.ΑΛ θα είναι η ευχάριστη έκπληξη αυτών των εκλογών

Δεν εφησυχάζει στιγμή ο γνωστός επιχειρηματίας και υποψήφιος Βουλευτής με το «Κίνημα Αλλαγής» στα Τρίκαλα Κωνσταντίνος Παπευθυμίου, που το τελευταίο διάστημα ανεβάζει «στροφές», μπαίνοντας δυναμικά στο τοπικό προεκλογικό σκηνικό, εντείνοντας τον κύκλο των επαφών του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

 

Χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα των… υψηλών πτήσεων που σκοπεύει να κινηθεί τόσο ο ίδιος όσο και το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές αποφασιστούν.

«Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η έκπληξη των εκλογών» τόνισε ο Κων/νος Παπαευθυμίου, για να συμπληρώσει ότι «το πρόβλημα με το ποιον θα συνεργαστούν θα το έχουν οι άλλοι και όχι το ΚΙΝ. ΑΛ, που βρίσκεται σε μία συνεχή ανοδική πορεία». Παράλληλα, έκανε επίθεση στην κυβέρνηση, τόσο για την εφαρμοζόμενη πολιτική, όσο για και τις επιλογές προσώπων το τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «προσπαθεί να χτίσει γέφυρες με υλικά κατεδαφίσεως».

Μία ακόμη «γεμάτη» συνέντευξη από τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ, που δίνει σαφές στίγμα πολιτικού λόγου, όταν το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτικού προσωπικού αρέσκεται σε μισόλογα ή κραυγές…