Κωνσταντίνος Δούλαλας: Προχωράμε μπροστά με αποφασιστικότητα και τόλμη

Η προεκλογική περίοδος για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019 που θα αναδείξει τους νέους δημάρχους έφτασε στην κορύφωσή της.

Την κάθοδο του με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος» με τον νυν Δήμαρχο Κώστα Μαράβα , για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει ανακοινώσει και ο πρώην Αντιδήμαρχος με τον Κώστα Κουφογάζο, Κωνσταντίνος Δούλαλας…

Μετά την ανακοίνωση προσχώρησής του φυσικό ήταν να δεχθεί τα πυρά αρκετών συμπολιτών του και γι΄αυτό θέλησε να τοποθετηθεί, ειλικρινά αναφέροντας τα εξής:

Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και κάθε κάτοικος … έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ονειρεύεται και να παλεύει για ένα καλύτερο αύριο. Με πίστη στις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του, θα συμπορευτούμε όλοι μαζί προκειμένου να αναστρέψουμε την οδυνηρή πορεία ερημοποίησης της περιοχής μας ,χτίζοντας παράλληλα προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ο χρόνος αναμονής έχει τελειώσει και η ανάγκη να τρέξουμε το σχέδιο δράσης σε όλα τα επίπεδα είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας …

Αυτές οι στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη και δοκιμασμένη δημοτική αρχή που να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η Ανάπτυξη θα έλθει αναπτύσσοντας και διευρύνοντας το πρόγραμμα της…

Εκτίμησα, ότι ο νυν Δήμαρχο Κώστας Μαράβαςπήρε δύσκολες αποφάσεις, με μεγάλο κόστος, γι αυτό αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του για να συμβάλω στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου. Αυτά που μας ενώνουν αλώστε είναι πολύ περισσότερα, από αυτά που μας χωρίζουν.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Δήμαρχου Κώστα Μαράβαγιατί είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι τώρα έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις μεταξύ μας για συμπόρευση, αλλά και ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται η μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων μας για να πάμε μπροστά.

Θεωρώ ότι αυτό που μας ενώνει… είναι το παρόν και κυρίως το μέλλον, παραμερίζοντας τις διαφορές μας για το παρελθόν, αλλά και τις διαφωνίες μας σε μια σειρά ζητημάτων που πολλές φορές όμως ήταν παραγωγικές.

Η κοινή μας στόχευση έθεσε τις βάσεις της συμπόρευσής μας.

Στόχος μας μια ισχυρή, προοδευτική ομάδα απέναντι στις συντηρητικές πεποιθήσεις.

Προχωράμε μαζί για να προωθηθούν εφικτές λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Προχωράμε μπροστά με αποφασιστικότητα και τόλμη.

Η πολιτική ζωή δεν είναι στατική…

Σε αυτές τις οριακές στιγμές υπάρχει ελπίδα για τον τόπο, για να εξασφαλιστεί η ανοδική πορεία του, με εφαλτήριο, την ανιδιοτελή προσφορά, την αλληλεγγύη και την ενότητα.

Οι συμπολίτες μας κατανοούν και καταλαβαίνουν, έχουν κρίση και αναγνωρίζουν το σύγχρονο, ρεαλιστικό, και μεταρρυθμιστικό σχέδιο μας.

Μερικοί εθελοτυφλούν και εσκεμμένα αρνούνται την πραγματικότητα, ενδεχομένως, γιατί φοβούνται… η πόλωση θα πρέπει να εξαλειφθεί για το καλό όλων μας σε αυτόν εδώ τον ευλογημένο τόπο .

Ξέρετε όλοι ότι βάζω πλάτη στα δύσκολα, δεν κάθομαι στον καναπέ, βγαίνω μπροστά.

Δεν άλλαξα θέσεις, αρχές και αξίες, συνεχίζω!

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Δούλαλας

Πρώην Αντιδήμαρχος