Κων/νος Ζήκος: Η GeoGreen ήταν είναι και θα είναι ο μεγάλος μου χορηγός

Την πόρτα των γραφείων της Τρικαλινής εταιρείας GeoGreen, όπου ήταν ο μεγάλος χορηγός της προσπάθειας του, πέρασε σήμερα ο κορυφαίος αθλητής και πρωταθλητής Ελλάδας στα 60 μ. ανδρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με νέο ατομικό ρεκόρ 6″62 Κων/νος Ζήκος.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Παναγιώτης Γεωργούλας, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο πρόσωπο και στο όραμα για διάκριση του Τρικαλινού πρωταθλητή, στηρίζοντας με κάθε μέσο τον αγώνα του, στεκόμενος δίπλα σε κάθε ανάγκη του, μέχρι να κατακτήσει την κορυφή.

Μάλιστα ο μεγάλος χορηγός που ήταν η GeoGreen, έφτασε μέσω του ιδιοκτήτη της Παναγιώτη Γεωργούλα, μέχρι την μακρινή Γλασκώβη της Σκωτίας, όπου ο Κώστας Ζήκος αγωνίστηκε πετυχαίνοντας μια περίλαμπρη νίκη που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Ο Τρικαλινός πρωταθλητής ευχαρίστησε από καρδιάς τον Παναγιώτη Γεωργούλα για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του σε όλες τις φάσεις της μεγάλης του υπερπροσπάθειας, δηλώνοντας με έμφαση: «Η GeoGreen ήταν είναι και θα είναι ο μεγάλος μου χορηγός»!