Κων/νος Παπαευθυμίου: Το ΠΑΣΟΚ είναι στην κοινωνία και τις καρδιές των ανθρώπων

Ιδιαίτερη κοινωνικότητα και έντονη κινητικότητα αναπτύσσει τις τελευταίες ημέρες,ο υποψήφιος Βουλευτής του «Κινήματος Αλλαγής» στα Τρίκαλα Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.

Βγαλμένος από τα σπλάχνα της Τρικαλινής επιχειρηματικότητας, άνθρωπος με όραμα και διάθεση για προσφορά στον τόπο, ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας συναναστρέφεται καθημερινά με δεκάδες συμπολίτες, κάνοντας συνεχείς συναντήσεις και επαφές και προσπαθεί ο ίδιος να εκφράσει αυτό που θέλει και ζητά να ακούσει η κοινωνία.

Ο ίδιος είναι πολύ αισιόδοξος για τον προσωπικό του αγώνα, αλλά και τον αγώνα του κινήματος το οποίο εκπροσωπεί, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα στην κοινωνία και τις καρδιές των ανθρώπων, παρόλο που πλήρωσε βαρύ πολιτικό φόρο τα προηγούμενα χρόνια.

Το επόμενο διάστημα ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου θα συνεχίσει ακόμη πιο έντονη την πολιτική του δραστηριότητα, πρωτοτυπώντας και ξεφεύγοντας από τις κοινότοπες πολιτικές συγκεντρώσεις, με διοργάνωση και ομιλίες σε θεματικές εκδηλώσεις που θεωρεί πως θα τραβήξουν την προσοχή της τοπικής κοινωνίας.