Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Με 62 μετακινήσεις νοσηλευτικού προσωπικού , εν μέσω κρίσης, άνοιξε την διαδικασία μετάβασης στην κανονικότητα του νοσοκομείου Τρικάλων, ο διοικητής κ. Γρηγορίου… “χειροκροτώντας” τους συναδέλφους !! Για την εύρυθμη λειτουργία έγραψε… που μόνο εύρυθμη δεν ήταν …αφού στο νοσοκομείο επικράτησε αναστάτωση…-φυσικό επόμενο με τον κατάλογο των μετακινήσεων 4 σελίδων…62 άτομα που μοιράστηκε.. Κωμικοτραγικές καταστάσεις…

Η διοίκηση γέμισε συναδέλφους που επισκέφθηκαν το γραφείο του ζητώντας την αιτία της μετακίνησης τους. Σε μονάδες όπως Χειρουργείο, Αναισθησιολογικό υπήρξε αναστάτωση, αφού με το ξεκίνημα των χειρουργείων μετακίνησε έμπειρο προσωπικό, δυσκολεύοντας την εύρυθμη λειτουργία αυτών των τμημάτων, όπου απαιτείται χρόνος μάθησης προκειμένου να ενταχθεί κάποιος στο πρόγραμμα. Μετακινήσεις που την άλλη μέρα με νέα απόφαση. Άλλαξαν πάλι..!! Πηγαινοερχόταν τα ονόματα… Σε ένα 24ωρο…είχαν αλλάξει 3 τμήματα!!! Μέσα σ’ αυτό είχαμε και την τακτοποίηση μελών της ΔΑΚΕ!!! καθώς και κολλητών!! Κριτήρια???

Ο κατάλογος που του δόθηκε…!! ο οποίος συμπληρώθηκε με μόνη έννοια την εκδίκηση ή τις προσωπικές συμπάθειες – αντιπάθειες …και στο μόνο που δεν συνέβαλλε ήταν η εύρυθμη λειτουργία.!! Αντιθέτως!!! Η επιτροπή μετακινήσεων που συνεδρίαζε και εισηγούταν αλλαγές ..καταργήθηκε…!! Τι χρειαζόταν άλλωστε …υπάρχουν κι κομματικοί παράγοντες. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς … Πώς ακριβώς διοικεί η νέα διοίκηση της ΝΔ?? Ποιους ακούει??? Φωνάζουν ότι επήλθε η κανονικότητα στο ΓΝΤ…. Αν έτσι λοιπόν την εννοούν… Να την χαίρονται… Υ.Σ.. Πληροφορίες λένε, ότι ακολουθεί κι άλλη απόφαση που θα διορθώνει την πρώτη…!! Αλαλούμ …αριστείας!!

 

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ