Κόλλησε στο μηδέν ο ΑΟΤ

kard_trik

Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ψυχωμένης Αναγέννησης πληρώνοντας για μία ακόμη φορά την αδυναμία τους να τελειώσουν τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν συντριπτικά ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά και η Αναγέννηση στην επανάληψη είχε τις ευκαιρίες να κλέψει το παιχνίδι.

Μόλις στο 5΄ τα Τρίκαλα με τον Ουέλιγκτον, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε μία φάση που σήκωσεπολύ συζήτηση. Ο Ουέλιγκτον φάνηκε να σημειώνει κανονικό γκολ το οποίο ακυρώθηκε με τον διαιτητή να δείχνει …άουτ ενώ στο έδαφος υπήρχε πεσμένος παίκτης της Αναγέννησης. Μία πιο προσεκτική πάντως ματιά δείχνει πως ξεγελάστηκαν άπαντες αφού η μπάλα ήταν άουτ αλλά επειδή τρύπωσε πίσω από τις μικρές πινακίδες της εστίας ξεγέλασε τους πάντες…

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Μανουσάκη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι στο 17ʼ. Τα Τρίκαλα ήταν ανώτερα σε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ φωνάζουν και για μία ανατροπή του Σαρακατσάνου από τον Βούκοβιτς.

Στο δεύτερο παιχνίδι το παιχνίδι πήρε ξέφρενο ρυθμό. Χάθηκαν πολλά τετ α τετ από τον ΑΟΤ με τους Ένοκ, Στεπάνοβιτς και Μίνγκα ενώ η Καρδίτσα είχε δοκάρι με τον Ροντρίγκο στο 75ʼ.

Η Αναγέννηση έπαιξε και με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά γιατί ο Ντοριβάλ την στιγμή της αλλαγής του χειροκρότησε ειρωνικά και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Sportrikala.gr