Κλιματική αλλαγή: Κορυφαίες προσωπικότητες θα μιλήσουν στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Οι προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής θα βρεθούν στο επίκεντρο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θέματα που αφορούν στην κλιματική αλλαγή, θα παρουσιαστούν από κορυφαίες και διακεκριμένες προσωπικότητες στο φόρουμ με τίτλο “New Realities”, που θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς, από Τετάρτη 6 έως και το Σάββατο 9 Απριλίου, 2022 και το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: 

«Η κλιματική αλλαγή αποτελεί επείγουσα απειλή για τον πλανήτη μας. Πολλά οικοσυστήματα βρίσκονται στο σημείο χωρίς επιστροφή – τώρα. Η ανεξέλεγκτη ρύπανση από άνθρακα αναγκάζει τους πιο ευάλωτους του κόσμου σε έναν αργό βάδισμα προς την καταστροφή – τώρα.

Τα σημαντικότερα ζητήματα και προκλήσεις για την κλιματική αλλαγή, θα παρουσιαστούν από κορυφαίες και διακεκριμένες προσωπικότητες στο 7o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με τίτλο “New Realities”, που θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς, από Τετάρτη 6 έως και το Σάββατο 9 Απριλίου, 2022 και το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ζητήματα όπως η πολιτιστική διάσταση της Πράσινης Συμφωνίας, τα αποτελέσματα της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP26) και τι να περιμένουμε από την COP27, οι επιπτώσεις της πανδημίας στο θαλάσσιο περιβάλλον θα βρεθούν στο επίκεντρο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Στην ιστοσελίδα του Φόρουμ (www.delphiforum.gr) μπορείτε να δείτε τις ενότητες και όλες τις θεματικές συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 4ήμερο Φόρουμ Απριλίου, καθώς και τις 750 και πλέον διακεκριμένες προσωπικότητες – επιβεβαιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

 naftemporiki.gr