Κλιμακώνουν τον αγώνα και την διεκδίκηση των αιτημάτων τους οι Τρικαλινοί καλλιτέχνες

Με συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Τρικάλων και στην συνέχεια με πορεία στην Ασκληπιού, οι καλλιτέχνες των Τρικάλων που επλήγησαν βάναυσα από την πανδημία μένοντας ζωηρής δουλειά, κλιμακώνουν τον αγώνα τους, ζητώντας στήριξη από την πολιτεία και ένα διασφαλισμένο επαγγελματικό μέλλον.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr η αποψινή συγκέντρωση ήταν μια συνέχεια της χθεσινής πρώτη συγκέντρωσης των καλλιτεχνών στο πάρκο Ματσόπουλου, όπου αποφασίστηκε η ίδρυση ενός σωματείου, το οποίο θα προασπίσει τα επαγγελματικά τους συμφέροντα. Επειδή όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα κυλήσει χωρίς πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και χωρίς πανηγύρια στα χωριά, αλλά και το ερχόμενο φθινόπωροτα πάντα παραμένουν ρευστά όσον αφορά τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αφού η πανδημία σύμφωνα με τις προβλέψεις μπορεί να επανέλθει δριμύτερη.

Οι καλλιτέχνες διαδήλωσαν ειρηνικά διασχίζοντας με πεζή πορεία την Ασκληπιού τραγουδώντας, δηλώνοντας παράλληλα πανέτοιμοι για την οργάνωση του αγώνα τους για την καλύτερη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.