Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι επαγγελματίες της εστίασης στα Τρίκαλα

Αποφασισμένοι να παλέψουν για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους που παραμένουν επί μήνες κλειστές λόγω της πανδημίας, δηλώνουν οι επαγγελματίες της εστίασης στα Τρίκαλα, οι οποίοι σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν συνάντηση στα μανάβικα, για να προγραμματίσουν τις κινήσεις τους από εδώ και στο εξής.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος αρκετοί επαγγελματίες, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών στα μανάβικα Νίκος Μπακατσιάς και το μέλος Γιάννης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του σωματείου καφετεριών Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης, ο Πρόεδρος του σωματείου εστιατορίων και fastfood Τρικάλων Νίκος Παπαευθυμίου και αρκετοί άλλοι.

Για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η παράδοση των κλειδιών των επιχειρήσεων τους, ενώ την ίδια μέρα θα κυματίζουν μεσίστιες μαύρες σημαίες έξω απ’ αυτές με την συνοδεία πένθιμης μουσικής.

Το Σάββατο επίκειται συνάντηση τους με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση τους με τους Βουλευτές του νομού, ώστε να τους εκθέσουν όλα τους τα αιτήματα.