Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε υγειονομικές δομές στα Τρίκαλα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα βρέθηκε σήμερα το πρωί τα Τρίκαλα, όπου επισκέφθηκε υγειονομικές δομές και υπηρεσίες, στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων σε  διάφορες πληθυσμιακές ομάδες, προκειμένου να ελέγξουν πιθανή εξάπλωση του φονικού ιού covid – 19.

Οι 21 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ βρίσκονται σε όλη την Θεσσαλία, διενεργώντας ιχνηλατήσεις για τον ιό σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπως και εκτεταμένους ελέγχους σε κλειστές δομές, σχολεία, οικισμούς και μεμονωμένους πολίτες.

Ο κ. Αρκουμανέας επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων, παρουσία του Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Ηλία Τσιαούση και της επικεφαλής των Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα ιατρού και περιφερειακής σύμβουλου Δήμητρας Νάτσινα, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε μεταβεί ως επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο παράρτημα Τρικάλων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου παρουσία της Προέδρου Δήμητρας Παππά, όπου ελήφθησαν δείγματα για κορονοϊό απ’ όλους τους περιθαλπόμενους στο κέντρο, τα απατελέσμα των οποίων θα βγούνε σε δύο μέρες από σήμερα.