Κλείνει το ψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης

Και επειδή σας ανέφερα τον πρωθυπουργό και τις Ευρωεκλογές να σημειώσω ότι χθες είδε τον πρώην υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφιος. Ο ίδιος το ήξερε καιρό τώρα και απλά χθες έγινε η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να επισημοποιηθεί. Τι έμαθα; Ο Β. Κοντοζαμάνης θα στηριχθεί δυνατά από τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη με τον οποίο έχει καλές σχέσεις, αλλά και με την συνάδελφό του ιατρό, σύζυγο Βορίδη.

Τα βάρη του Πύρρου

Και λόγω Κοντοζαμάνη να σας υπενθυμίσω ότι οριστικά έχει κλειδώσει ο Πύρρος Δήμας. Τα λέγαγαμε μήνες πριν. Ο Ολυμπιονίκης μας και προπονητής στην Εθνική Άρση Βαρών θέλει να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών και να πάρει μετάλλιο, δηλαδή την είσοδό του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κινητικότητα Μεϊμαράκη

Πάντως αυτός που μας θυμήθηκε για τα καλά και φαίνεται ότι έχει βγει από πολύμηνο πολιτικό λήθαργο είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που ακούσαμε την φωνή του μετά από μήνες. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ θέλει να επανεκλεγεί, επιθυμεί μια δεύτερη θητεία και δεν συμβιβάζεται να έρθει τρίτος ή τέταρτος και γι’ αυτό και τρέχει.

newsbeast.gr