«Κλείδωσε» ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας

Οι προτάσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας σε εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες δεν ευδοκίμησαν είτε γατί οι ίδιοι δεν ήθελαν να μπουν σε αυτή την περιπέτεια είτε γιατί η Κουμουνδούρου έκρινε ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στον δύσκολο αγώνα του δήμου της Αθήνας ο οποίος αναμένεται να έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr,  ο πρωθυπουργός μετά από πολλές συζητήσεις με τον Γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη και τα στελέχη της δημοτικής κίνησης Αθήνα Ανοικτή πόλη φαίνεται ότι κατέληξε στον Νάσο Ηλιόπουλο τον οποίο αναμένεται εκτός απροόπτου να ανακοινώσει αύριο.

Ο νεαρός υφυπουργός Εργασίας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ χαρακτηρίζεται από τους συντρόφους του, ως ιδιαίτερα εργατικός και αποτελεσματικός.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολιτικά θεωρείται ίσως η καλύτερη επιλογή καθώς προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Με λίγα λόγια ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος έχει τα χαρακτηριστικά όλων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ που διεκδίκησαν τον δήμο της Αθήνας τα τελευταία χρόνια.

usay.gr