ΚΚΕ(μ-λ) Τρικάλων: Κάλεσμα σε παρέμβαση διαμαρτυρίας ενάντια στην καταστροφική πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου

ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!
ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
Μία καταστροφή τεραστίων διαστάσεων είναι σε εξέλιξη. Χιλιάδες άνθρωποι ξεσπιτωμένοι, σπίτια, χωράφια, επιχειρήσεις και δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης απανθρακωμένα.

Ένα έγκλημα σε βάρος του λαού, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τη ζωή και το μέλλον του. Ένα έγκλημα που πρέπει να χρεωθεί εξ ολοκλήρου στην καταστροφική πολιτική του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και των κυβερνητικών διαχειριστών του, σημερινών και προηγούμενων.

Όλων αυτών που σήμερα προσπαθούν να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες, να κρυφτούν πίσω από τις γνωστές, χιλιοειπωμένες δικαιολογίες, να εμφανίσουν αυτήν την κολοσσιαία καταστροφή ως δήθεν αντικειμενικό γεγονός.

Όλων αυτών που, όταν οι φλόγες σβήσουν και τα τηλεοπτικά κανάλια αποσυρθούν, θα σφυρίζουν αδιάφορα, θα εγκαταλείψουν τους πληγέντες στην τύχη τους, όπως εγκατέλειψαν στην τύχη τους τις περιοχές και τους κατοίκους που καίγονται.

Όλων αυτών που θα φροντίσουν να κερδοφορήσουν από την καταστροφή που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό να καταγγείλει μαζικά αυτό το έγκλημα. Να καταγγείλει την πολιτική που καταστρέφει, ισοπεδώνει, ερημώνει, τσιμεντοποιεί. Να οργανωθεί σε κάθε περιοχή και να διεκδικήσει μαζικά την άμεση εξασφάλιση και την πλήρη αποζημίωση όσων έχουν πληγεί, την αποκατάσταση των καταστροφών. Να βάλει φραγμό στα σχέδια αποψίλωσης και τσιμεντοποίησης, και στα κάθε είδους «αρπακτικά» που περιμένουν να θησαυρίσουν από τις στάχτες και τα αποκαΐδια αυτής της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε παρέμβαση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 11 Αυγούστου, στις 9:00 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.