Κίτος Βαγγέλης : Επείγουσα επιστολή προς τους βουλευτές ΝΔ Τρικάλων

epistolh 654

Αξιότιμοι κύριοι,

Αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο τη Δευτέρα 26 Μαΐου τα ερωτήματα που περιλαμβάνει η Τράπεζα Θεμάτων (Τ.Θ.) για τις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ λυκείου που ξεκινούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Τα θέματα που έχουν συμπεριληφθεί στην Τ.Θ. βρίσκονται σε 200 έως 500 ηλεκτρονικά αρχεία ανά μάθημα (δηλαδή από 200 έως 2000 ερωτήσεις ή ασκήσεις /μάθημα) και το Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής ανακοινώνει περιχαρώς ότι τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές θα έχουν τη δυνατότητα να τα μελετήσουν από τη μέρα της δημοσίευσής τους.

Εκτός όλων των άλλων προβλημάτων που προκύπτουν με την βιαστική εφαρμογή του θεσμού (και είναι πάρα πολλά) , αναρωτιέμαι , όπως πρέπει να αναρωτιέται κάθε έλλογο όν, ποιο σαδιστικό μυαλό πιέζει 16χρονα παιδιά την ύστατη ώρα να επιδοθούν σε μια ατέρμονη προσπάθεια προκειμένου να μελετήσουν πάνω από 10.000 θέματα εξετάσεων.

Επειδή ως αιρετοί πολιτικοί ταγοί έχετε υποχρέωση να προστατεύσετε την ψυχική και πνευματική υγεία των ανήλικων συμπολιτών σας , επιβάλλεται ΤΩΡΑ την τελευταία στιγμή να παρέμβετε απαιτώντας την αναστολή λειτουργίας για φέτος της Τράπεζας θεμάτων.

Με τιμή

ΚΙΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

.