Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν σήμερα, γύρω στη μια το μεσημέρι, την οδό Κονδύλη και τα γύρω τετράγωνα, στο κέντρο των Τρικάλων, ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας σε τράπεζα επί της παραπάνω οδού.
Αμέσως έσπευσε στο χώρο, που εκκενώθηκε εγκαίρως από πελάτες και εργαζομένους για κάθε ενδεχόμενο, εξειδικευμένο συνεργείο με εκπαιδευμένο σκύλο, για να διαπιστώσει την ύπαρξη βόμβας εντός της τράπεζας, κάτι που τελικά απεδείχθη φάρσα.
Ο αποκλεισμός της οδού από την αστυνομία κράτησε παραπάνω από μια ώρα, κάτι που δημιούργησε κυκλοφοριακή αναταραχή, αφού οι οδηγοί των αυτοκινήτων ήταν αναγκασμένοι να ακολουθούν άλλες κατευθύνσεις, αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά, για μια ακόμη περίπτωση από τις πολλές, που ακολουθούν άγνωστοι με τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε τραπεζικά καταστήματα.