Κινητήρια δύναμη για την κεντροδεξιά παράταξη το «ασθενές» φύλο

Αισθητή και δυναμική ήταν η παρουσία του λεγόμενου «ασθενούς» φύλου, στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα. Ειδικά στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον», αρκετές ήταν οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας που παραβρέθηκαν για να ακούσουν από τα χείλη του Πρωθυπουργού, επίσημες δεσμεύσεις και προτάσεις για την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής μας.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάποιες από αυτές τις «γαλάζιες» κυρίες που εξέπεμψαν και σ’ αυτή την εκδήλωση ομορφιά, λάμψη, αλλά και άποψη και ανησυχία για την επόμενη μέρα, πόζαραν χαρούμενες στο φακό του trikalaIN.

Από αριστερά η Βάσω Μέκρα αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων της Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Λάρισας, η Γόνη Γανοχωρίτου Τομεάρχης Οικογενειακής πολιτικής και Ισότητας των φύλων ΝΟΔΕ Λάρισας, η Βουλευτής Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, η Προϊσταμένη τμήματος της Δ/νσης Υγείας της Π.Ε. Τρικάλων και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ειρήνη Καρρά, η Υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ Τρικάλων και μέλος της διοίκησης του ΕΚ Τρικάλων Μάνη Γιαννοτάκη και η εκπαιδευτικός και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Παναγιώτα Μανταλιά.

«Συμμαχία γυναικών» Λάρισας-Τρικάλων για το κόμμα και την πατρίδα!