Κινητή μονάδα rapid test θα λειτουργεί στο Μύλο των Ξωτικών

Κινητή μονάδα για rapid test θα λειτουργεί στο χώρο του ΚΑΠΗ στο πάρκο Ματσόπουλου όσο θα διαρκέσει ο Μύλος των Ξωτικών, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Οδυσσέα Ράπτη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 :

 « Φυσικά και μας φοβίζει η εξέλιξη της πανδημίας, θεωρώ όμως πως εμείς σαν τρικαλινοί πρέπει να προασπίσουμε το Μύλο και να εμβολιαστούμε, να προστατεύσουμε αυτό που για μας είναι κεφάλαιο για όλη την ευρύτερη περιοχή. Είμαστε ο μεγαλύτερος χριστουγεννιάτικος προορισμός στη χώρα και πρέπει να το προστατεύσουμε αυτό.

Εμείς θα εφαρμόσουμε ό,τι πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας θα ισχύει εκείνη τη στιγμή, θα ζητάμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού στην είσοδο, αλλά θα οργανώσουμε και μονάδα για rapid test στο χώρο του ΚΑΠΗ που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Μύλου.

Στους επιχειρηματίες εμείς επικοινωνούμε ότι μαζί χτίζουμε το Μύλο,  ό,τι εισπράττουμε από τα ενοίκια των καταστημάτων είναι για να καλύψουμε τα έξοδα για να χτίσουμε το Μύλο και να τον λειτουργήσουμε. Δεν έχουμε άλλο κεφάλαιο για να αρχίσουμε, δεν συνεισφέρει κανείς ούτε ο Δήμος ούτε κάποιος άλλος, έχουμε γύρω στις 800 χιλιάδες ευρώ επένδυση εδώ. Τώρα αν δεν γίνει Μύλος, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε τα ποσά των ενοικίων που προεισπράξαμε, είναι ένα επιχειρηματικό ρίσκο. Γι αυτό λέμε στην αγορά, ότι όλοι μαζί πρέπει να προσδοκούμε να γίνει ένας καλός Μύλος των Ξωτικών.»