Κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει το κτητορικό μνημόσυνο.

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το απόγευμα θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Παραποτάμου. Το βράδυ, από ώρα 8:30 μέχρι τις 12.30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου το απόγευμα και ώρα 5:00 θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.

Εν συνεχεία στις 6 θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 5 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του μεθεόρτου εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Εν συνεχεία, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου. Μετά το πέρας της Ιεράς Λιτανεύσεως θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου στη Φωτάδα.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μικρού Κεφαλοβρύσου επί τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Ευθυμίου του Μεγάλου.

 

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

 

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Κηπάκι.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Λόγγο.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου στη Φωτάδα.