Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ» της «ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΙΣΣΑΣ» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος σε οδούς της ενορίας.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Φωτάδος. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Στεφάνου Χαρίση.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ράξης. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος σε οδούς της ενορίας.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Μυρτιδιωτίσσης» και της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Θέκλης και του Οσίου Σιλουανού του Αθωνίτου.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ράξης με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ».

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Νέο Μυλότοπο Γιαννιτσών όπου θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει.

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Τρικάλων επί τη εορτή του Οσίου Χαρίτωνος.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη εορτή του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Πετροχώρι.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στην Οιχαλία.