Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 12 θα μεταβεί στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως στα Μεγάλα Καλύβια.

Το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού για την Εορτή της κατά Σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 8:00 θα Χοροστατήσει κατά την διάρκεια του Εσπερινού της Ιεράς Αγρυπνίας που θα τελεσθεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Εν συνεχεία στις 10 θα Χοροστατήσει κατά την διάρκεια του Όρθρου της Ιεράς Αγρυπνίας που θα τελεσθεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου το πρωί 5-8:30, Εορτή της κατά Σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Εν συνεχεία από 9 έως 10:30 θα Χοροστατήσει κατά την διάρκεια της δεύτερης Θείας Λειτουργίαςγια τους γονείς με μικρά παιδιά ή τους εργαζομένους με νυκτερινό ωράριο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων για την εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου «Η ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΠΙΣ».

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων για την εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου «Η ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΠΙΣ».

Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Εν συνεχεία στις 7 θα μεταβεί στην αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» και θα παρακολουθήσει την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ενοριακής Παιδικής Χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας με τίτλο: «Τα κορίτσια με τα σπίρτα».

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί, θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:00 θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων και θα παρακολουθήσει την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες και γενικά για τους νέους της Μητροπόλεως. Η όλη εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο και στη συνέχεια, αφού παρατεθεί δεξίωση, θα επακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με οδηγό την δημοτική μας παράδοση.