Κινήσεις Φράγκου Φραγκούλη για δημιουργία πολιτικού φορέα-επαφές με στελέχη και στα Τρίκαλα (αποκλειστικό)

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η βούληση του Στρατηγού ε.α. και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη, για δημιουργία ενός πολιτικού πατριωτικού φορέα, ο οποίος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με διάφορες κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα του τόπου.

Αποκλειστικές πληροφορίες του trikalaIN.gr κάνουν λόγο πως ο Στρατηγός έχει έρθει σε επαφή και με πολλά στελέχη πουν κινούνται στο ίδιο πολιτικό- ιδεολογικό φάσμα (πολιτικά και μη, που είναι τώρα εν ενεργεία ή ήταν παλαιότερα) και στα Τρίκαλα, προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις τους αν θα ήθελαν να στελεχώσουν το νέο πολιτικό φορέα και να εμπλακούν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Με μερικά δε απ’ αυτά τα στελέχη οι συζητήσεις είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, που η συμμετοχή τους θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη εκτός απροόπτου.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το επόμενο διάστημα, αν θα υπάρξουν και πολιτικά στελέχη και ποια θα είναι αυτά, που θα στοιχηθούν στο πλευρό του Φράγκου Φραγκούλη μελλοντικά. Για να δούμε…