Κερδίζει τις εντυπώσεις στη Καλαμπάκα ο Αβραμόπουλος

Με το «δεξί» ξεκίνησε την ανάληψη των καθηκόντων του, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» στο Δήμο Μετεώρων ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο Καλαμπακιώτης οικονομολόγος και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, πέρασε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο κρίσιμο crashtest ως επικεφαλής του συνδυασμού που ίδρυσε ο αείμνηστος πολιτικός του «μέντορας» Χρήστος Σινάνης, κατά την διάρκεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου, θέτοντας αμείλικτα ερωτήματα προς τη δημοτική αρχή και προσωπικά προς τον Δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο, αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις για διάφορα έργα σε εταιρείες που εδρεύουν εκτός του Δήμου και μάλιστα έναντι υψηλού αντιτίμου.

Ο Αβραμόπουλος στην πρώτη του αυτή επίσημη εμφάνιση ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης», παρουσιάστηκε διαβασμένος, ετοιμόλογος, υπεύθυνος και αποφασιστικός. Μάλιστα κέρδισε αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις, όταν κατέθεσε πρόταση να δοθεί το όνομα του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη στο αθλητικό πάρκο της Καλαμπάκας, καθώς αυτός ήταν ο εμπνευστής του έργου.

Σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του να διανύσει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, όμως τα πρώτα δείγματα γραφής που έδειξε είναι απολύτως θετικά και τον καθιστούν αναμφίβολα ως τον απόλυτο ρυθμιστή των εξελίξεων στο Δήμο Μετεώρων το επόμενο διάστημα.

Θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε ακόμα καλύτερα στην πορεία!