Κέλλας: «Ναι ή Όχι» στην Ευρώπη

20150701

Εκδήλωση διοργάνωσε σήμερα η ΝΟΔΕ Τρικάλων για ενημέρωση των πολιτών του νομού Τρικάλων σχετικά με το δημοψήφισμα, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Λάρισας Χρήστο Κέλλα.

«Το δράμα της κυβέρνησης είναι πως χωρίς συμφωνία δεν υπάρχει χρηματοδότηση. Επειδή όμως η έλλειψη χρηματοδότησης καταλήγει σε πτώχευση και για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη, θα είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν σε εθνικό νόμισμα, που μας οδηγεί εκτός Ευρωζώνης και κατά συνέπεια εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγκάζονται να προσφύγουν στον ελληνικό λαό, ψάχνοντας για άλλοθι! Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν είναι δεν είναι συμφωνία ή όχι, είναι Ευρώπη ναι ή όχι!».

201507011949

Με τα λόγια αυτά ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας έθεσε το πραγματικό δίλημμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής, μιλώντας σήμερα σε συγκέντρωση στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Παρόντες στην εκδήλωση ο βουλευτής Κ. Σκρέκας, ο πρώην υφυπουργός Ν. Λέγκας οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θανάσης Λιούτας ο αντιδήμαρχος Τόμμυ Κυρίτσης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και στελέχη της Ν.Δ.

.