«Καίει» πολλούς επώνυμους η ατζέντα της δολοφονημένης ιερόδουλης

ierodoulh

Τρανταχτά ονόματα της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ατζέντα της 34χρονης εκδιδόμενης που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από 28χρονο Ουκρανό.

Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τις σελίδες του «κόκκινου σημειωματάριου» προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις ή αν έχουν βρεθεί μπροστά σε κύκλωμα πορνείας.

Από τα στοιχεία δεν προκύπτει μέχρι στιγμής συμμέτοχη σπείρας και φαίνεται πως η 34χρονη Βουλγάρα εκδιδόταν στο σπίτι της δεχόμενη μόνο συγκεκριμένους πελάτες και κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη κρατούσε αναλυτικά στοιχεία για τους επωνύμους της Θεσσαλονίκης που περνούσαν το κατώφλι του σπιτιού της.

Η ατζέντα «καίει» επιχειρηματίες, δικηγόρους και golden boys διαφημιστικών εταιρειών της συμπρωτεύουσας, οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Πρόκειται για άτομα γνωστά στο Πανελλήνιο, με οικονομική επιφάνεια, τα οποία επισκέπτονταν ανά τακτά χρονικά διάστημα την «αφέντρα του σεξ» πληρώνοντας έως και 1.000 ευρώ για μια ώρα μαζί της.

Έθνος/enikos.gr

.