Και η Δώρα Κοτσίρα στον Ασκληπιό

998990001

Μια ακόμη προσθήκη για την ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού, ενόψει της συμμετοχής της για 2η φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Μέλος της ομάδας για την νέα σεζόν και η Δώρα Κοτσίρα που αγωνίζεται στη θέση του Libero, και που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.

Η Δώρα είναι γεννημένη στο Τύρναβο το 1997 και ξεκίνησε το volley σε ηλικία 9 ετών από το Γ.Σ. Τυρνάβου. Από το 2011 είναι μέλος του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού με τον οποίο έχει κατακτήσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα των γυναικών αλλά και με τα αναπτυξιακά τμήματα.

Την αγωνιστική περίοδο 2011-12 παίρνει μέρος στα Προκριματικά του Πανελληνίου Κορασίδων στη Θεσ/νίκη

Την επόμενη χρονιά με την ομάδα των Νεανίδων του Φιλαθλητικού κατακτά την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Άργος Την ίδια χρονιά ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Φιλαθλητικού κατακτώντας την 6η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 καθώς και την 4η θέση στο Final 4 του Κυπέλλου στη Σαντορίνη.

Την περίοδο 2013-14 μέλος της ομάδας των γυναικών του Φιλαθλητικού κατακτώντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ με την ομάδα των Νεανίδων κατακτούν την 4η θέση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στην Αθήνα.

Ο Ασκληπιός καλωσορίζει την Δώρα στην ομάδα με την ευχή για καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.

.