ΚΔΑΠ learning SPOT στα Τρίκαλα: Δημιουργική απασχόληση για παιδιά 5-12 ετών

ΚΔΑΠ learning SPOT  έρχεται για να δώσει νέα πνοή και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών στη οδό Κωλέττη 12 και Δεληγιώργη γωνία (περιοχή παλαιού Δεσποτικού στα Τρίκαλα).

Οι πρωτοποριακές ιδέες και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του θα είναι το εισιτήριο για το ταξίδι των παιδιών σε ένα μαγικό κόσμο.

Παρέχεται δωρεάν  φιλοξενία των παιδιών όλο το χρόνο για τους δικαιούχους γονείς του προγράμματος ΕΣΠΑ «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Τη δομή θα στελεχώνει έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό αποτελούμενο από δασκάλες παιδαγωγικού και όχι μόνο καθώς θα υπάρχουν  πολλές δημιουργικές δραστηριότης,πέραν της σχολικής μελέτης.

Μερικές από αυτές είναι: εικαστικό εργαστήρι, μουσικοκινητική αγωγή, θεατρολογία, χειροτεχνίες, εκπαιδευτική ρομποτική, περιβαλλοντολογία, επιτραπέζια, mind games, αθλοπαιδιές, master chef junior και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Σκοπός των δραστηριοτήτων  αυτών είναι η καλλιέργεια της προσωπικότητας του παιδιού και την ανάπτυξη της συνεργασίας, της φαντασίας, της ευγενούς αμμυλας μέσω του ανταγωνισμού.

Για πληροφορίες καλέστε στο 6976402119

email: learningspotforkids@gmail.com