Καθημερινές «μάχες» από τον Κώστα Σκρέκα για την συγκράτηση της ακρίβειας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μέσω της επιδοματικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση ιδίως στους οικονομικά ασθενέστερους,  με αυστηρούς ελέγχους στις μεγάλες αλυσίδες super market και στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και με μια σειρά καίριων μέτρων, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχει την συγκράτηση των τιμών σχεδόν σε όλα τα προϊόντα.

Καθημερινά δίνει τις «εξετάσεις» του απέναντι στο λαό και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που τον εμπιστεύεται και φαίνεται ότι τα πηγαίνει αρκετά καλά. Κάτι ανάλογο είχε πετύχει και στην προηγούμενη θέση του, ως Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου και σ΄αυτό το Υπουργείο πέτυχε να διαχειριστεί με επιτυχία το μεγάλο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης.

Φαίνεται πως ο Σκρέκας, που δικαίως συμπεριλαμβάνεται στους πρωτοκλασάτους Υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχει αποδώσει στο μέγιστο βαθμό και έχει φέρει εις πέρας  την αποστολή που του έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός. Φυσικά επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, ο αγώνας ενάντια στην ακρίβεια συνεχίζεται ακάθεκτος.