Καθήλωσε για άλλη μια φορά το κοινό των Τρικάλων διάσημη συγγραφέας Λένα Μαντά

Καρφίτσα δεν έπεφτε στην κυριολεξία, κατά την διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΊΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό στο ισόγειο του Μουσείου Τσιτσάνη.

Η διάσημη και αγαπημένη συγγραφέας των 2 εκατομμυρίων αντιτύπων, «μαγνήτισε» και καθήλωσε για άλλη μια φορά το κοινό των Τρικάλων, που την τίμησε με την πολυπληθή παρουσία του, παρουσιάζοντας το νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Η Λένα Μαντά συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε το βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

Περίληψη

Ταξίδι στη Βενετία… ή μήπως ταξίδι με τη Βενετία; Η Μάνια, η Ιφιγένεια και η Πηνελόπη εκεί κατέφευγαν κάθε φορά που στη ζωή τους ερχόταν μια απρόσμενη αλλαγή ή μια δυσάρεστη ματαίωση. Στο σαλόνι μιας άλλης εποχής, καθισμένες σε χρυσοποίκιλτες πολυθρόνες, έπιναν τσάι από πορσελάνινα φλιτζάνια και, μαζί με την αγαπημένη τους Βενετία, ταξίδευαν νοερά στην Πόλη των Δόγηδων… Όλα τότε φαίνονταν πιο εύκολα. Οι καρδιές άνοιγαν, τα χείλη μιλούσαν και τα μάτια δάκρυζαν… Στα βαθιά κανάλια της ψυχής της, η Βενετία πετούσε όσα πονούσαν και έφερνε δροσερό αεράκι στις ζωές τους… Η πόλη ή η γυναίκα; Τι σημασία έχει; Το ταξίδι στη Βενετία αέναο, γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Κυρίως γεμάτο μαγεία…