Καθαρή «πρωτιά» Σκρέκα σε δυο δημοσκοπήσεις – Ποια η σειρά των υπόλοιπων

Για τα ονόματα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που έχουν προβάδισμα στη πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τα ευρήματα 2-3 δημοσκοπήσεων διαφορετικών εταιρειών σε πανελλαδική κλίματα, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην ενημερωτική εκπομπή των Κώστα Αργυρούση-Γιώργου Παπαγεωργόπουλου στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Τρικαλινής καταγωγής έγκριτος δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης.

Σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα που υπάρχουν μέχρι τώρα, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας διατηρεί σταθερό προβάδισμα με μεγάλη διαφορά, έναντι των άλλων συνυποψηφίων του. Στη δεύτερη θέση είναι η Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα και τρίτος ο Χρήστος Μιχαλάκης, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη κατατεθεί επισήμως, οι οποίοι δίνουν «μάχη» για την δεύτερη θέση.

Αυτοί οι τρεις αποτελούν την ισχυρή «τριανδρία» του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και από εκεί και πέρα έπονται όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι (Θανάσης Λιούτα, Ηλίας Βλαχογιάννης, Μικέλης Χατζηγάκης). Επίσης ο κ. Τάκης ανέφερε πως η υποψηφιότητα της Χαράς Ξάνθη έχει «κλειδώσει» και θα είναι σίγουρα εντός του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου.