«Καθαρή» νίκη και πρόκριση για τα κορίτσια του 4ου πειραματικού λυκείου στο βόλεϊ

 

Η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του 4ου πειραματικού λυκείου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» επικράτησε της ομάδας του 7ου γενικού λυκείου με 2-0 σετ στον πρώτο αγώνα του φετινού σχολικού πρωταθλήματος που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας την Παρασκευή 2/2 κι έτσι πέρασε στον δεύτερο γύρο. Οι βολεϋμπολίστριες μαθήτριες υπό την καθοδήγηση του καθηγητή φυσικής αγωγής του σχολείου κ. Ξάφη Απόστολου έδειξαν την ανωτερότητά τους στην τεχνική, στην πρώτη πάσα, στο σερβίς και στην τελική προσπάθεια πάνω στον φιλέ με αποτέλεσμα να φτάσουν σχετικά εύκολα στη νίκη αν και στην αρχή και των δύο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ.

Η ομάδα αποτελούνταν από τις: Χύτα Δέσποινα, Παπαγιαννούλα Ελένη, Λόη Αλεξάνδρα, Τσαγκαδοπούλου Θεοδώρα, Τσιάρα Θεοδώρα, Παπαγιαννούλη Κωνσταντίνα, Καλύβα Μαρία, Γεροκώστα Θεοδώρα, Γεροκώστα Μαρία – Ευαγγελία, Παπαλεξανδρή Κατερίνα, Νταλιάνη Γεωργία, Βλαχοδήμου Παναγιώτα, Κολτσίδα Κωνσταντίνα, Μπουρλιού Αγγελική.

Στην εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου βρέθηκαν και οι μαθητές/τριες της γ’ τάξης του σχολείου που εμψύχωναν τις συμμαθήτριές τους κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Την αποστολή συνόδευσαν ο διευθυντής του σχολείου κ. Κουφογιάννης Ευθύμιος και οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Ζάχος Ζαχαρίας και Δημόπουλος Κωνσταντίνος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής Αναγνώστου Δημήτριος. Αξίζει να σημειωθεί και η συμβολή του προέδρου του «Φιλαθλητικού» κ. Κουφογιάννη Νίκου ο οποίος ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα των δύο ομάδων διέθεσε τις μπάλες βόλεϊ του σωματείου του για να γίνει η σωστή προθέρμανσή τους.