«Κατεβαίνουν» στις ευρωεκλογές με δικό τους κόμμα οι κτηνοτρόφοι Θεσσαλίας

ktinotrofoi-eurokomma

«Αφού δεν μας άκουσαν συνδικαλιστικά, προχωράμε πολιτικά» υποστηρίζουν.

Να δείξουν την έντονη δυσαρέσκειά τους στην πολιτεία και στην πολιτική που ασκεί στον κλάδο τους, επιχειρούν οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας, με τη δημιουργία ενός δικού τους, αυτόνομου κόμματος που θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές!

Η σχετική πρόταση επικυρώθηκε σήμερα και τυπικά από τα μέλη της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, σε μία συνεδρίαση στον Τύρναβο, όπου… περίσσευε η οργή και ο προβληματισμός για το μέλλον της κτηνοτροφίας.

«Από τον Οκτώβριο τους λέγαμε κάντε κάτι γιατί δεν αντέχουμε δεν πάει άλλο. Είδαμε τον πρωθυπουργό και του είπαμε τα ίδια αλλά τίποτα. Αντί να μειώσουν την γραφειοκρατία και το κόστος με τα καινούρια χαράτσια, δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για εμάς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ένα κόμμα. Να προχωρήσουμε πολιτικά γιατί συνδικαλιστικά δεν μας άκουσαν καμία φορά!» εξήγησε 

Στα βασικά αιτήματα των αγροτών είναι η κατάργηση του νέου φορολογικού καθεστώτος με την υποχρέωση τήρησης βιβλίων αλλά και οι νέες αλλαγές στη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος.

Οι κτηνοτρόφοι σχεδιάζουν τέλος, να συμμετέχουν και στις κινητοποιήσεις των αγροτών που έχουν ήδη ξεκινήσει από χθες σε όλη τη χώρα.

 onlarissa.gr