Κατερίνα Παπακώστα: Θα σταθώ δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει την ανάγκη μου

Την πρώτη της δημόσια συνέντευξη μετά τις εκλογές, έδωσε σήμερα το μεσημέρι στον τηλεοπτικό σταθμό TV 10, η νέα πλέον Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.

Η Κατερίνα Παπακώστα, αφού συνεχάρη τον νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για την ανάληψη των καθηκόντων του, όπως και όλους τους υπόλοιπους συνυποψηφίους της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, δήλωσε με στόμφο πως αποτέλεσε στοίχημα για την ίδια η εκλογή της, σπάζοντας ένα ανδρικό κατεστημένο και νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη που μπόρεσε να πετύχει κάτι τέτοιο.

Υπερήφανη δήλωσε πως νιώθει για τον καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα που έδωσε, κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, όπως και για την οικογένεια της και τους συνεργάτες που την πλαισίωσαν.

«Είναι χαρά, είναι δικαίωση αυτό που νιώθω και δεσμεύομαι πως θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή δίπλα σε όλους τους πολίτες, που θέλω στο πρόσωπο μου να βλέπουν ένα συμπαραστάτη στα προβλήματα και τις αγωνίες τους. Θέλω να εργαστώ σκληρά και να κάνω όλους τους Τρικαλινούς υπερήφανους, αυτούς που με ψήφισαν ότι η ψήφος τους δεν πήγε χαμένη και ότι άξιζε τον κόπο και αυτούς που δεν με ψήφισαν ότι άξιζε να με στηρίξουνε», δήλωσε εμφανώς χαρούμενη η Κατερίνα Παπακώστα.