Κατερίνα Παπακώστα: Ήρθε η ώρα τα Τρίκαλα να εκλέξουν την πρώτη γυναίκα Βουλευτή

«Αέρας νίκης» φύσηξε για την υποψήφια Βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Παπακώστα, κατά την χθεσινοβραδινή κεντρική πολιτική ομιλία της στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, «μαγεύοντας» το πλήθος με τον πολιτικό της λόγο και την ρητορική της δεινότητα.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN, η Κατερίνα Παπακώστα έφτασε στο χώρο της συγκέντρωσης λίγα λεπτά πριν τις 9.30 το βράδυ, όπου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και επευφημίες από τους φίλους και τα στελέχη της ΝΔ που συγκεντρώθηκαν εκεί για να την ακούσουν, και χρειάστηκε αρκετή ώρα να διασχίσει το πλήθος μέχρι να ανέβει στην εξέδρα.

«Ήρθε η ώρα της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα της δικαίωσης της Κατερίνας Παπακώστα, ήρθε η ώρα τα Τρίκαλα να εκλέξουν την πρώτη γυναίκα Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε καταχειροκροτούμενη από τον κόσμο η Κατερίνα Παπακώστα, για να συνεχίσει πως «εγώ στάθηκα πιστή στρατιώτης του κόμματος και στα εύκολα και στα δύσκολα, ήμουνα πάντα παρούσα στους αγώνες και σας καλώ να κάνετε το ίδιο και όλοι εσείς. Μπορεί κάποιοι από εσάς να απογοητευτήκατε στο παρελθόν, όπως άλλωστε κι εγώ κάποτε, αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να ξεχάσουμε ότι μαςστεναχώρησε και να κοιτάξουμε μπροστά, για όλους εμάς και την πατρίδα. Αυτή τη στιγμή η παράταξη μας έχει όλους ανάγκη, πρέπει να την στηρίξουμε και να της δώσουμε μεγάλη αυτοδυναμία για να κυβερνηθεί ο τόπος όπως πρέπει, μετά τα τέσσερα χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας καλώ αυτή την φορά να μην υποκύψετε σε πιέσεις και εκβιασμούς, να σκεφθείτε ώριμα και να ψηφίσετε εκείνα τα πρόσωπα, εκείνα τα στελέχη που έχουν δοκιμαστεί, που έχουν δώσει αγώνες και  που αξίζουν να βρίσκονται στην ελληνική βουλή, για να προασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου και των ανθρώπων του, μακριά από μικροκομματικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε και να ξέρετε πως γι’ αυτή σας την επιλογή θα είστε υπερήφανοι και δεν θα μετανιώσετε στιγμή. Με την δική σας στήριξη και την δική σας ψήφο, θέλω να πιστεύω πως θα είμαι η πρώτη γυναίκα Βουλευτής στα Τρίκαλα, που θα εκλέξει η Νέα Δημοκρατία», τόνισε κοιτώντας στα μάτια το ακροατήριο, με κάποιες στιγμές συγκινησιακής φόρτισης η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

Μετά το τέλος της ομιλίας της η Κατερίνα Παπακώστα κατέβηκε από την εξέδρα, όπου έγινε ένα με τον κόσμο, που την αγκάλιαζε και την επευφημούσε με ενθουσιασμό, δείχνοντας της την αγάπη και την εμπιστοσύνη του για την επόμενη μέρα, όταν και θα εκλεγεί με την θέληση του Τρικαλινού λαού Βουλευτής.