Κατερίνα Παπακώστα: Είμαι αγωνίστρια και στρατιώτης της παράταξης

Το σχόλιο της για τη χθεσινή δήλωση του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά για έπαρση από Υπουργούς της κυβέρνησης έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, λέγοντας χαρακτηριστικά :

« Εγώ προσωπικά δεν διαπίστωσα κάτι σχετικό με αλαζονεία και υπεροψία από Υπουργούς, και μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε ο κ. Σακκάς. Προφανώς για να το λέει, κάτι έχει στο μυαλό του.

Επειδή όμως ήμουν παρούσα στις περισσότερες συσκέψεις με Υπουργούς και κλιμάκια, εγώ δεν διέγνωσα ούτε μου μεταφέρθηκε κάτι σχετικά με υπεροπτικές συμπεριφορές. Θα προτιμούσα λοιπόν να ήταν πιο σαφής ο κ. Σακκάς, γιατί προφανώς κάτι άλλο τον ενόχλησε. Εγώ αντιθέτως είδα εκείνη τη μέρα στη Λάρισα τον Δήμαρχο Βόλου τον κ. Μπέο να θίγει το θέμα του Δήμου του, και μέσα σε πέντε λεπτά διεκδίκησε και πήρε 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως αυτό να ενόχλησε τον κ. Σακκά.

Σε τυχόν επερχόμενο ανασχηματισμό, είναι απόλυτο προνόμιο του Πρωθυπουργού ποιον επιλέγει, πάντα υπάρχει κριτήριο και σκεπτικό πίσω από κάθε επιλογή του, και έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ σωστά να επιλέγει τους συνεργάτες του. Προσωπικά είμαι αγωνίστρια και στρατιώτης της παράταξης, και είμαι έτοιμη να προσφέρω, από όπου μου ζητηθεί.»