Κατάθεση υπογραφών υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου και την συνεπακόλουθη απόσυρση του Βασίλη Κεγκέρογλου, οι υποψηφιότητες και οι συνοδευτικές υπογραφές διαμορφώνονται ως εξής:

Νίκος Ανδρουλάκης: 20.000 υπογραφές – Ανδρέας Λοβέρδος 14.200 – Παύλος Χρηστίδης: 7.000 – Παύλος Γερουλάνος 6.245. Τον Γιώργο Παπανδρέου στηρίζουν και 80 μέλη της Κ. Επιτροπής.

ΕΔΕΚΑΠ: Στις 83.000 αθροιστικά οι υπογραφές

Σε ανακοίνωσή της για την ολοκλήρωση της διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, που υπογράφεται από την πρόεδρό της Θόδωρο Καπετανάκη, η ΕΔΕΚΑΠ αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί η κατάθεση των υπογραφών των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής . Υποψηφιότητες κατέθεσαν οι : ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ83.000 πολίτες δήλωσαν την στήριξή τους στους συντρόφους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του Κινήματος, γεγονός που σηματοδοτεί την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.

Το Κίνημα Αλλαγής, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη δυναμώνει και θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην πολιτική ζωή της χώρας. Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) προχωρά στις προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ.1 του Καταστατικού για την ανακήρυξη των υποψηφίων