Καταγγελία του προέδρου Τ.Κ. Ελευθεροχωρίου

ypografi 34

Ως πρόεδρος της Τ.Κ Ελευθεροχωρίου θέλω να αναφέρω ότι τις τελευταίες μέρες συμβαίνουν ανήκουστα γεγονότα στο χωριό μας ….

Πρώτον το ΚΑΠΗ είναι κλειστό και αντί ο Ο.Κ.Π.Α.Δ Δήμου Πύλης (ενώ έχει πάρει την απόφαση και έχει καθορίσει τους όρους δημοπράτησης) να το βγάλει σε δημοπρασία για να επαναλειτουργήσει καθυστερεί την δημοπρασία σκόπιμα, έχοντας ”υποσχεθεί” το ΚΑΠΗ σε πολλούς συγχωριανούς ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου και όλα αυτά σε βάρος της 3ης ηλικίας , των ανθρώπων που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή ενόψει και του καλοκαιριού που θα βρίσκουν στο ΚΑΠΗ ένα καταφύγιο δροσιάς. Για αυτό το λόγο ζητώ να γίνει άμεσα η δημοπρασία του ΚΑΠΗ και να μην κοιτούν τα μέλη του Ο.Κ.Π.Α.Δ μόνο την κατάθεση στεφάνου στις Εθνικές Επετείους γιατί τα περισσότερα ΚΑΠΗ τα έχουν κλειστά.

Δεύτερον τις τελευταίες ημέρες η απούσα εδώ και τρία χρόνια Δημοτική Αρχή με έχει καταργήσει από τώρα, από Πρόεδρο έχοντας τοποθετήσει υποψήφιους συμβούλους της, να επιβλέπουν και να υποδεικνύουν τα έργα τα οποία θυμήθηκε να τα εκτελέσει τώρα προεκλογικά προς όφελος τους ενώ το υπάρχον Τοπικό Συμβούλιο τα είχε ζητήσει από την αρχή της θητείας του.

Ελπίζω ότι έστω και στο τέλος της αυτή η Δημοτική Αρχή θα σταθεί με αξιοπρέπεια για την σωστή λειτουργία του Δήμου Πύλης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τ.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ