Κατά μάνα, κατά κύρη…

Μια πολύ όμορφη οικογένεια, σίγουρα θα πρόσεξαν όσοι βρέθηκαν κοντά στις θέσεις των επισήμων, κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, που σίγουρα ομόρφυνε με την παρουσία της το όλο σκηνικό.

Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Ντίνα Δήμα, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης από τις θέσεις των επισήμων, απ’ όπου και την παρακολούθησε, ποζάρει  στον φακό του trikalaIN μαζί με τον σύζυγό της γνωστό χοροδιδάσκαλο Θανάση Παπαγεωργίου και την πανέμορφη κόρη τους Ειρήνη, που οι περισσότεροι θα θυμούνται ότι μόλις λίγους μήνες πριν, είχε κατακτήσει τον τίτλο «Miss Thessaly 2016» στον Πανθεσσαλικό διαγωνισμό ομορφιάς, κατακτώντας το πρώτο βραβείο, ανάμεσα σε πολλές άλλες όμορφες κοπέλες και πρόσφατα είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα, σε διαγωνισμό ομορφιάς στην μακρινή Ταιβάν.

Δίκαια λοιπόν, όλοι μαζί μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων όσων ήταν εκεί συγκεντρωμένοι, με τη νεαρή κόρη της Τρικαλινής Αντιδημάρχου, η οποία είναι μάλιστα απόφοιτος της νομικής σχολής και ετοιμάζει τώρα το μεταπτυχιακό της, να  αποσπά πολλά μπράβο, για όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Και να φανταστεί κανείς, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και σίγουρα την περιμένει μια λαμπρή καριέρα σε πολλά επίπεδα.

Άλλωστε έχει να μοιάσει το κορίτσι…. κατά μάνα, κατά κύρη, που λέει και ο σοφός λαός μας!