Καστράκι – ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) 1-0

51-780x439

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, η ΑΕΤ (Κ17 ΑΟΤ) γνώρισε την ήττα στο Καστράκι αν και είχε ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Στο 10΄ο Καραγεώργος με ωραία γυριστή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόμπολα.

Στο 15΄σουτ του Μαγκούτη ψηλά άουτ. Στο 24΄αδύναμο πλασέ του Αλμπάνη μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 27΄ο Βράχος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μαυρίκο, όταν ο τελευταίος έπιασε το σουτ αδύναμο στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Στο 51΄ο Ντόκος έχασε μεγάλη ευκαιρία, σε τε α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 63΄ο Αλμπάνης από πλάγια θέση έκανε το σουτ, ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να πιάσει την μπάλα, η μπάλα στρώθηκε στον Μαυρίκο ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε με την σειρά του την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Αλμπάνη για το 1-0 που έκρινε και τον αγώνα.

Βράχος Καστρακίου: Μπόμπολας, Σίμος,Σιούτας, Λιατσικούρας( 65΄Παππάς),Γκουζιώτης(46΄Παπαγεωργίου),Μαυρίκος,Γιάννης,Αλμπάνης,Μπαούτης,Παλαύρας,Τάσιος.

ΑΕΤ(ΑΟΤ Κ17): Παπαδόπουλος, Μπένγκο, Παπαγεωργίου, Μπεχλιβάνος, Σακελλαρίου, Μαγκούτης, Καραγεώργος (67΄Πούλιος), Ντόκος,Αλεξανδρής(50΄Μπακάλης), Μπαλαούρας (60΄Τσιακμάκης),Σακελλάριος.

.