Καρδίτσα: Γιατρός διακινούσε ναρκωτικά μαζί με τη σύζυγό του!

Πρόκειται για βιοπαθολόγο ο οποίος ζει και εργάζεται στην πόλη, ενώ και η γυναίκα του θεωρείται εξέχουσα προσωπικότητα με σημαντικό κύκλο γνωριμιών

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην πόλη της Καρδίτσας η είδηση για την σύλληψη ενός πασίγνωστου γιατρού και της συζύγου του, με την κατηγορία ότι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά! Πρόκειται για βιοπαθολόγο ο οποίος ζει και εργάζεται στην πόλη, ενώ και η γυναίκα του θεωρείται εξέχουσα προσωπικότητα με σημαντικό κύκλο γνωριμιών.

Το ζευγάρι των Θεσσαλών “Εσκομπάρ” συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, το μεσημέρι της Τρίτης. Πάνω τους είχαν 42,6 γραμμάρια ηρωίνης και 480 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά τους, βρέθηκαν ακόμη μικροποσότητα κοκαΐνης, 179,6 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και 1.710 ευρώ, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν μαζί με ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως μέσο για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο γιατρός θα ελεγχθεί και πειθαρχικά από τα αρμόδια όργανα του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί αναζητούν αυτόν ή αυτούς που τους προμήθευαν τα ναρκωτικά.