Κάποιοι πρόλαβαν σε λίγο χρόνο να κάνουν την πολιτική επάγγελμα

Ιδιαίτερα αιχμηρά σχολίασε το Ποτάμι στην απόφαση του πρώην βουλευτή του, Κωνσταντίνου Μπαργιώτα, να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Κάποιοι πρόλαβαν σε λίγο χρόνο να κάνουν την πολιτική επάγγελμα αντιγράφοντας όλα τα κόλπα του παλιού συστήματος», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως.

Το Ποτάμι υπαινίσσεται ότι ο κ. Μπαργιώτας κινήθηκε με γνώμονα τις προσωπικές του επιδιώξεις και τη διατήρηση της «καρέκλας», ενώ για τις φήμες που θέλουν τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή να προσχωρεί πολύ σύντομα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφέρει:

«Και στο άγχος τους, μην κλείσουν οι θέσεις στα ψηφοδέλτια στα καινούργια τους κόμματα, ανεξαρτητοποιούνται βιαστικά και δηλώνουν πρόθυμοι. Δίχως ποτέ να έχουν εκφράσει οποιαδήποτε διαφωνία, εγκαταλείπουν το Ποτάμι με την πρωτοφανή στα χρονικά δικαιολογία ότι δεν μπορούν να μετέχουν σε κάτι μικρό! Όσο για το «μεγάλο» που τους καλεί και τους περιμένει, μια μονάδα παραπάνω στις δημοσκοπήσεις ήταν αρκετή για να δείξει τον γνωστό, παλιό αλαζονικό του εαυτό. Ο παλαιοκομματισμός δεύτερη φύση τους και ο προοδευτισμός σημαία ευκαιρίας».