Κάντο όπως ο… παπάς!!!

xorta papas

Από την αρχή του καλοκαιριού ίσαμε τώρα τα παράπονα πολιτών, απ’ άκρου εις άκρον του Δήμου Τρικκαίων, πληθαίνουν όσον αφορά τα άκοπα χόρτα, που έχουν ζώσει οικόπεδα, αυλές και κατοικίες…

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, συνήθως, κωφεύει…

Και οι δημότες «σηκώνουν τα χέρια»…

Υπάρχουν, ωστόσο, λύσεις…

Τον …δρόμο δείχνουν οι Κρεντιώτες (Άγραφα), οι οποίοι «διαφήμισαν» στο Διαδίκτυο την πρωτοβουλία τους με πολλές φωτογραφίες (παραθέτουμε την πιο χαρακτηριστική με τον εφημέριο του ορεινού χωριού σε… φάση που δεν έχουμε ξαναδεί) και το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Ο Δήμος μπορεί να μην ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του να καθαρίσει τα χωριά. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους Κρεντιώτες να προχωρήσουμε στον καθαρισμό του χωριού μας, προκειμένου να το ευπρεπίσουμε εν όψει του Αυγούστου και, κυρίως, διότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά.

Στο κάλεσμα του ιερέα μας για εθελοντική συμμετοχή στον καθαρισμό ανταποκρίθηκαν αρκετοί συγχωριανοί μας, ο γιος του εφημερίου μας Γιάννης και, φυσικά, τα παιδιά του κατηχητικού με τα χορτοκοπτικά τους».

Τι περιμένετε, λοιπόν, αγαπητοί/-ές συμπολίτες/-τισσες;

Κάντε το όπως ο παπάς κι αφήστε τον άλλον «παπά» -που είναι καθ’ ύλην αρμόδιος- να τελεί πολιτικούς γάμους (με την ησυχία του…).

.