Κάνουμε “like”… στην ευαισθησία – Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

like 4

Με πρωτότυπο τρόπο και δείχνοντας στην πράξη «καλές πρακτικές» που μπορούν να ενεργοποιήσουν τους συνδημότες μας, επιχειρεί ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Με ανακοίνωσή του η «Επανεκκίνηση Τώρα» μας ενημερώνει :

Την Μεγάλη Εβδομάδα ενεργοποιούμε με έναν διαφορετικό τρόπο του συνδημότες μας, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Τι κάνουμε ; Κάνουμε «like» από τον προσωπικό μας λογαριασμό που διαθέτουμε στο Facebook, στην αντίστοιχη σελίδα του συνδυασμού, και καλούμε και άλλους φίλους-γνωστούς μας να κάνουν το ίδιο.

Πώς το κάνουμε : Συνδεόμαστε ΔΩΡΕΑΝ στο ασύρματο δίκτυο (WiFi) του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα», από οποιοδήποτε σημείο στο κέντρο της πόλης μέσω του κινητού μας τηλεφώνου (smart phone) ή tablet.
ή
Ερχόμαστε οι ίδιοι στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού επί της οδού Ασκληπιού 35 (απέναντι από το Δημαρχείο) παρέα με φίλους μας οι οποίοι διαθέτουν λογαριασμό στο facebook και συνδεόμαστε από τους υπολογιστές του συνδυασμού στον προσωπικό μας λογαριασμό, καλώντας όλους τους «φίλους» μας να κάνουν “like” στην σελίδα του συνδυασμού.

Τι πετυχαίνουμε : Κάθε «like» στην σελίδα του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα», μεταφράζεται αυτόματα σε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που θα προσφέρουν για φέτος τα μέλη του συνδυασμού. Το συνολικό ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί από τα «like», θα διατεθεί για την 0ενίσχυση των συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με την αγορά προϊόντων μακράς διάρκειας. τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον τύπο και τα μέσα δικτύωσης του συνδυασμού μας (www.trikalarestart.gr και trikalarestart στο facebook).

Όλοι Μαζί πάμε τον Δήμο Μπροστά !

.