Κανένα παιδί χωρίς γάλα

lioytas_copy

 

 

 

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «Η ΤΡΙΚΚΗ» κατόπιν πρότασης του Προέδρου της Ε.Α.Σ.Τ. και Διευθύνοντος Συμβούλου της Γαλακτοβιομηχανίας «ΤΡΙΚΚΗ» κ. Αχιλλέα Λιούτα και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η οποία για ένα Συνεταιριστικό Όμιλο έχει ουσιαστικό περιεχόμενο, ιδίως σε καιρούς βαθιάς κρίσης όπου ακόμη και το γάλα στα παιδιά δεν είναι αυτονόητο, αναλαμβάνει  πρωτοβουλία προκειμένου να υλοποιηθεί αλλά κυρίως να διαχυθεί στην κοινωνία το μήνυμα: Κανένα παιδί  χωρίς γάλα.

Ειδικότερα, με κεντρικό μήνυμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα», αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη δωρεάν παροχή γάλακτος σε παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν οικονομικά να τους το παράσχουν.

Για το σκοπό αυτό, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος καλούν Οργανώσεις και τους Φιλανθρωπικούς Συλλόγους της περιοχής  να  ανταποκριθούν στο μήνυμα  και από κοινού να εργαστούν για να υλοποιηθεί στην πράξη.

trikki_gala

Οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων και των Συλλόγων μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 24310-22911 προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα» και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειές του.

Η διανομή του γάλακτος θα γίνεται μέσω κουπονιών τα οποία σε συνεργασία με τις Οργανώσεις και τους Συλλόγους, θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες και οι οποίες θα μπορούν να τα προσκομίζουν στο πρατήριο του Εργοστασίου Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ», επί της οδού Καρδίτσης, για να λάβουν απολύτως δωρεάν τις αναγκαίες για τα παιδιά τους ποσότητες γάλακτος.

Σε πρώτη φάση, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ» αναλαμβάνουν τη δέσμευση διάθεσης 100 λίτρων παστεριωμένου γάλακτος ημερησίως.

 

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ «ΤΡΙΚΚΗ»

 

 

.