Καλή σχολική χρονιά, με το νέο διδακτήριο του ΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων

Νέα σχολική χρονιά, νέα αρχή για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκιο Τρικάλων (ΕΝΕΕΓΥ-Λ) που μεταστεγάστηκε και από τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 λειτουργεί στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης».
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στον αγιασμό εκδήλωσε τη χαρά του για τη λειτουργία του σχολείου, μετά τη μεταστέγασή του από τους χώρους του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, επισημαίνοντας ότι πιθανώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ΕΝΕΕΓΥΛ σε όλη τη χώρα. Πρόσθεσε, δε, πως συνεχίζονται οι διορθωτικές παρεμβάσεις σε κάποια σημεία, για να διευκολυνθεί η φοίτηση των παιδιών. Και ευχήθηκε «Καλή σχολική χρονιά» σε κάθε μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, τόσο του ΕΝΕΕΓΥΛ, όσο και κάθε σχολείου στον Δήμο Τρικκαίων.
Ο κ. Παπαστεργίου απευθύνθηκε σε μαθητές/τριες, στο εκπαιδευτικό προσωπικό, σε γονείς – κηδεμόνες. Τον αγιασμό τέλεσε ο πανοσιολογιότατος π. Παρθένιος, Παρέστησαν, οι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Λάππας, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αλεξ. Καπανιάρης, ο υποδιοικητής της ΣΜΥ κ. Ζορμπάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Μήτραινας.
Στις ομιλίες τους οι κ.κ. Παπακώστα, Παπαδόπουλος, Μπάρδας, Καπανιάρης, τόνισαν τη σημασία του χώρου για την εκπαίδευση. Το καλωσόρισμα από την πλευρά των εκπαιδευτικών έγινε από τη διευθύντρια κ. Σωτ. Παπανικολάου, με τη συνδρομή στη διαδικασία του υποδιευθυντή κ. Παπαπολύκαρπου.
Ακολούθησε περιήγηση στους νέους, ανακατασκευασμένους χώρους του σχολείου, ενώ όμορφη κίνηση ήταν η προσφορά μιας μικρής γλάστρας βασιλικού στους/στις  προσκεκλημένους/ες.