Κάλεσμα της ΟΑΣΤ ΄΄Η ΑΝΟΙΞΗ΄΄ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

oast anoixi pame

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα την Τετάρτη 10 Ιούνη στις 8μμ στις αντίστοιχες πλατείες Ρ. Φεραίου.

Συνάδελφοι ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης, ενάντια στα σκληρά μέτρα που έχουν επιβάλει, οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΕΕ, που συνεχίζει η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι αγώνας ενάντια στην πολιτική που μας σπρώχνει στην φτώχια και στην εξαθλίωση, στο ξεκλήρισμα.

Ενάντια στις εξευτελιστικές τιμές και το τεράστιο κόστος παραγωγής, ενάντια στην φοροληστεία από το πρώτο ευρώ με 13% και την προκαταβολή φόρου για την επόμενη χρονιά με 27,5%, ενάντια στα παλιά και νέα χαράτσια, στις περικοπές της νέας ΚΑΠ, που οδηγούν στη μείωση των ενισχύσεων κατά 50%, είναι αγώνας αξιοπρέπειας ζωής για εμάς και τις οικογένειές μας.

Μαζί με τους εργάτες, τους ανέργους , τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, εμπόρους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια, δεν πάει άλλο. Όλοι στον κοινό αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή.

.