Πριν λίγες μέρες αποχωρήσαμε με το κεφάλι ψηλά και συντεταγμένα-μετά από παραμονή 30 ημερών- στα μπλόκα του αγώνα , ολοκληρώνοντας έναν κύκλο κινητοποιήσεων , οι οποίες προκάλεσαν μεγάλο κύμα αλληλεγγύης
Περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την πάλη, με άλλες μορφές για τους ίδιους στόχους, κλείσαμε νέο αγωνιστικό ραντεβού για τις 9 Μάρτη, στο γιορτασμό της ηρωικής εξέγερσης των κολίγων στο Κιλελέρ. Η κινητοποίηση δεν αποτελεί επετειακή εκδήλωση, αλλά συνέχεια και αναπόσπαστο μέρος των κινητοποιήσεων που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα.
Επιδιώκουμε ο γιορτασμός στο Κιλελέρ να πάρει τη μορφή μαζικού και μαχητικού συλλαλητηρίου που για μια ακόμη φορά να θέσει στο προσκήνιο τα οξυμμένα αιτήματα επιβίωσης που διεκδικούμε, αλλά και την αναγκαιότητα της συμμαχίας μας με τα άλλα λαϊκά στρώματα.
Για την καλύτερη προβολή της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου στο Κιλελέρ, αλλά και των στόχων που συνεχίζει τη μάχη η μικρομεσαία αγροτιά, διοργανώνουμε συνέντευξη τύπου.
Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού μας να παραβρεθούν για τη δημοσιογραφική κάλυψη ,
αύριο Τετάρτη 5 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι
στο Ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», στα Τρίκαλα
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
«Η ΑΝΟΙΞΗ
.