Κακοκαιρία: Μεταβαίνει στη Θεσσαλία ο Β. Κικίλιας – Αναβαθμίζεται το έκτακτο καιρικό δελτίο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου – Πού αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα

Για τη Θεσσαλία αναχωρεί εκτάκτως ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας-εξπρές.

Λίγο μετά τις 11.00 ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και αποφασίστηκε να μεταβεί προληπτικά ο κ. Κικίλιας στη Θεσσαλία, όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 15.00. Η μετάβαση του υπουργού στη Θεσσαλία κρίθηκε σκόπιμη λόγω του ότι η περιοχή είναι ήδη επιβαρυμένη από τις θεομηνίες του περασμένου φθινοπώρου.

«Συγκλήθηκε πάλι σήμερα το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, η οποία αναβάθμισε μερικώς την κακοκαιρία η οποία θα περάσει τις επόμενες ώρες από τη χώρα μας και με βάση αυτά τα δεδομένα, για προληπτικούς λόγους, αναχωρώ για τη Θεσσαλία όπου στις 3 η ώρα το μεσημέρι θα γίνει Συντονιστικό, εκεί που έχουν αναπτυχθεί ούτως η άλλως οι δυνάμεις Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Στρατού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ