Κάηκαν ζώα και γεωργικά μηχανήματα στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας

agiofyllo_IMG_5125

Στάχτη έγιναν σήμερα το πρωί, ζώα και αγροτικά μηχανήματα στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας από φωτιά που ξέσπασε σε στάβλο, λίγο έξω από το χωριό. Η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστο λόγο έκαψε 25 περίπου ζώα ( Μοσχάρια ), ένα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, ιδιοκτησίας του 30χρονου Σταμούλη Αθανάσιου, κάτοικο Αγιοφύλλου.

Οι κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο για εμπρησμό αφού πριν 35 ημέρες είχε καεί ο διπλανός στάβλος, όπου κάηκαν επίσης ζώα και αρκετή ποσότητα δέματα με άχυρο. Τελικά φαίνεται πως το έργο του το τελείωσε σήμερα ο εμπρηστής καίγοντας και τον στάβλο του κ. Σταμούλη που τότε γλύτωσε από θαύμα. Μάλιστα οι κάτοικοι που λένε τα “περί εμπρησμού” αιτιολογούν την άποψή τους, με τον μεγάλο αριθμό πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει μέσα στο καλοκαίρι στην περιοχή. Όπως δήλωσαν μέσα σε δυο μήνες ξέσπασαν 11 πυρκαγιές δύο εκ των οποίων στους δυο στάβλους με μεγάλες ζημιές.

Η δουλειά και ο κόπος του 30χρονου, έγιναν κάρβουνο μέσα σε λίγες ώρες.

agiofyllo_IMG_5118


Να πούμε πως στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε αμέσως η Π.Υ Καλαμπάκας η οποία δυστυχώς δεν πρόλαβε να γλυτώσει την καταστροφή αφού τα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν στον χώρο έκαναν την φωτιά να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα.

agiofyllo_IMG_5106


kalabakacity.gr